Tartós autóbérlés országosan is!

Cégünk, az Auto Good Kft. nemcsak Budapesten és Pest megye területén, hanem országosan is lehetőséget biztosít cégek vagy egyéni vállalkozók részére rövidebb távú autókölcsönzésre (min. 6 hó), vagy hosszabb távú tartós autóbérlésre (max. 48 hó).

Kérjen tőlünk ajánlatot 6-48 hónap közötti tartós gépjármű bérletre! Igazán kedvező ajánlatot adunk, majd meglátja. Tegyen próbára minket!

Az autó tartós bérlet mellett természetesen flottakezelés szolgáltatásunk is országosan áll az Ön rendelkezésére. A kiválasztott gépkocsit az autóbérlés kezdetén ingyenesen kiszállítjuk a cég székhelyére és ingyenesen elhozzuk a bérleti idő lejártakor. Az országban egyedülálló módon, semmilyen költséget nem számolunk fel (üzemanyag, autópálya használat, munkabér)! Amennyiben minket választ, Ön pénzt és időt takarít meg, ráadásul ez a legkényelmesebb megoldás, ha átmenetileg bérautóra van szüksége.

Céges autóbérlés és tartós autóbérlet szolgáltatásunk elérhető az alábbi városokban és vonzáskörzetükben egyaránt:

Nyíregyháza – Szeged – Székesfehérvár – Sopron – Debrecen – Szolnok – Veszprém – Szombathely – Miskolc – Kecskemét – Tatabánya – Nagykanizsa – Eger – Dunaújváros – Győr - Pécs

Látja, mi nem válogatunk! Minden, az országhatáron belül lévő helyszínre teljesen ingyenes a céges bérautó hozom-viszem szolgáltatásunk, minden alkalommal! Cégünknél nincsen "apró betűs" rész, és nincsenek rejtett költségek.


Országos autóbérlés ingyenes kiszállítással, teljes tartós bérlet lefedettség egész belföldön!

 tartós autóbérlet országosan

Mi ennek a menete?

Kérem, nézze át a weboldalon lévő árakat, amelyek 1, 2 vagy 3 éves tartós bérleti futamidőre vannak kalkulálva. Ha Önnek vagy cégének ettől eltérő futamidő lenne a megfelelő, akkor természetesen erre is van lehetőség nálunk. A minimum bérleti időtartam 6 hónap, ezen felül pedig 48 hónapig bármekkora időtartam lehetséges.

Kapcsolatfelvétel:

Ha kiválasztotta a bérelni kívánt gépjárművet, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen. Átbeszéljük a használói igényeket, és hogy pontosan melyik bérautónk lenne a leginkább megfelelő a cég munkájához. Pár szóban megbeszéljük az autóbérlés további menetét, illetve a hivatalos adminisztrációt. Ezután – akár 24 órán belül – az Ön cégénél találkozunk az autóátadás miatt. Nálunk az autóbérlés menete is egyszerű, hiszen csak 2 db papírt írunk alá (1 db bérleti szerződés, és 1 db nyilatkozat).

Hogyan lehetséges ez?

Cégünk azzal a gondolkodással működik, hogy a vevői igényeknek megfelelő kölcsönzési szolgáltatást nyújtson elérhető áron és kényelmesen. Hosszú távon szeretnénk megbízható és korrekt partnerek lenni az autóbérlés, autó tartós bérlet, és gépjármű flottakezelés területén.

flottakezelés - vezető hölgyeknek is

Kérje ajánlatunkat autóbérlésre most!

Online ajánlatkérés gyorsan, egyszerűen.

AJÁNLATOT KÉREK

Legutóbbi blog cikkek

Peugeot 207 SW bérautó

Peugeot 207 SW autóbérlés

Ford C-Max bérautó

Ford C-max autóbérlés

Ford Transit bérautó

Ford Transit tartós bérlet

Címünk:
2600 Vác, Attila utca 20.

Telefonos elérhetőségünk:
+36 30 663 2625

Céges autóbérlés
Auto Good Kft.

Válasszon megbízható autókölcsönzőt, béreljen tőlünk!

flottakezelés

autóbérlés Budapesten

autó tartós bérlet