Tartós autóbérlés országosan is!

Cégünk, az Auto Good Kft. nemcsak Budapesten és Pest megye területén, hanem országosan is lehetőséget biztosít cégek vagy egyéni vállalkozók részére rövidebb távú autókölcsönzésre (min. 12 hó), vagy hosszabb távú tartós autóbérlésre (max. 48 hó).

Kérjen tőlünk ajánlatot 12-48 hónap közötti tartós gépjármű bérletre! Igazán kedvező ajánlatot adunk, majd meglátja. Tegyen próbára minket!

Az autó tartós bérlet mellett természetesen flottakezelés szolgáltatásunk is országosan áll az Ön rendelkezésére. A kiválasztott gépkocsit az autóbérlés kezdetén ingyenesen kiszállítjuk a cég székhelyére és ingyenesen elhozzuk a bérleti idő lejártakor. Az országban egyedülálló módon, semmilyen költséget nem számolunk fel (üzemanyag, autópálya használat, munkabér)! Amennyiben minket választ, Ön pénzt és időt takarít meg, ráadásul ez a legkényelmesebb megoldás, ha átmenetileg bérautóra van szüksége.

Céges autóbérlés és tartós autóbérlet szolgáltatásunk elérhető az alábbi városokban és vonzáskörzetükben egyaránt:

Nyíregyháza – Szeged – Székesfehérvár – Sopron – Debrecen – Szolnok – Veszprém – Szombathely – Miskolc – Kecskemét – Tatabánya – Nagykanizsa – Eger – Dunaújváros – Győr - Pécs

Látja, mi nem válogatunk! Minden, az országhatáron belül lévő helyszínre teljesen ingyenes a céges bérautó hozom-viszem szolgáltatásunk, minden alkalommal! Cégünknél nincsen "apró betűs" rész, és nincsenek rejtett költségek.


Országos autóbérlés ingyenes kiszállítással, teljes tartós bérlet lefedettség egész belföldön!

 tartós autóbérlet országosan

Mi ennek a menete?

Kérem, nézze át a weboldalon lévő árakat, amelyek 1, 2 vagy 3 éves tartós bérleti futamidőre vannak kalkulálva. Ha Önnek vagy cégének ettől eltérő futamidő lenne a megfelelő, akkor természetesen erre is van lehetőség nálunk. A minimum bérleti időtartam 12 hónap, ezen felül pedig 48 hónapig bármekkora időtartam lehetséges.

Kapcsolatfelvétel:

Ha kiválasztotta a bérelni kívánt gépjárművet, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen. Átbeszéljük a használói igényeket, és hogy pontosan melyik bérautónk lenne a leginkább megfelelő a cég munkájához. Pár szóban megbeszéljük az autóbérlés további menetét, illetve a hivatalos adminisztrációt. Ezután – akár 24 órán belül – az Ön cégénél találkozunk az autóátadás miatt. Nálunk az autóbérlés menete is egyszerű, hiszen csak 2 db nyomtatványt írunk alá (1 db bérleti szerződés, és 1 db nyilatkozat).

Hogyan lehetséges ez?

Cégünk azzal a gondolkodással működik, hogy a vevői igényeknek megfelelő kölcsönzési szolgáltatást nyújtson elérhető áron és kényelmesen. Hosszú távon szeretnénk megbízható és korrekt partnerek lenni az autóbérlés, autó tartós bérlet, és gépjármű flottakezelés területén.

flottakezelés - vezető hölgyeknek is

Kérje ajánlatunkat autóbérlésre most!

Online ajánlatkérés gyorsan, egyszerűen.

AJÁNLATOT KÉREK

Ford Focus bérautó

ford focus kombi16tdci autóbérlés

Ford Mondeo bérautó

ford mondeo kombi autóbérlés

Opel Astra bérautó

opel astra j kombi tartós bérlet

Címünk:
2600 Vác, Zab utca 11.

Telefonos elérhetőségünk:
+36 30 663 2625

Céges autóbérlés
Auto Good Kft.