Blog

Kövesse figyelemmel blogunkat is, ahol hasznos tippekről, érdekességekről, vagy akár konkrét autóbérlési esetekről olvashat!


 

Az autóbérlés előnyeit nem kell ecsetelni azoknak, akik a legtöbbet szeretnék kihozni vakációjukból vagy üzleti útjukból. Egyre többen vannak azonban azok a cégek is, amelyek nem szeretnének, esetleg még nem készek autóflottát vásárolni munkatársaiknak. Autóbérlés nemcsak azok számára elérhető, akik rövidebb periódusra kívánnak kölcsöngépjárművel közlekedni, hanem a tartós bérlet után érdeklődőknek is.

Néhány hiba, amit autóbérléskor elkövethet

Ahogy a különböző cégek a lehető legtöbbféleképpen próbálják optimalizálni működésüket, sokan nem vállalják a saját autóflottával járó óriási költségeket, és inkább megbízható cégektől bérelnek autókat, amikor valóban szükség van rájuk. Ezzel nemcsak költségeiket csökkentik, hanem ökológiai lábnyomukat is.

Autóbérlés mindennap

Aktuális bejegyzésünkben arra keressük a választ, hogy melyek azok az alkalmak, életesemények, amikor érdemes lehet az autóbérlés mellett dönteni. Össze is gyűjtöttünk néhányat ezek közül. Ha jártas az autókölcsönzésben azért, ha nem, azért érdemes tovább olvasnia!

flottakezelés asszisztenciával

Ne bonyolódjon kétes szerviz-ügyletekbe, és ne keresse órákon át a legjobb ajánlatot ígérő autó mentőt, ha meghibásodás érte bérautóját! Főleg, ha az üzemzavar vidéken, vagy más országban jelentkezett - mindezt persze kéretlenül. Vegye igénybe Ön is az asszisztencia-biztosítást, és utazzon nyugodtabban, sikeresebben!

Amit a flottakezelésről tudnia érdemes

Régóta szeretné már bővíteni céges autóparkját? Díjazza kollégái és alkalmazottai kiemelkedő munkáját egy-egy megbízható flotta autóval! De! Tegye ezt hatékonyan és legfőképp pénzkidobások nélkül! Hogyan? Cikkünkben választ kaphat kérdéseire. Olvassa tovább, érdemes!

Autóbérlés Budapesten

Tudja, mivel jár az autóbérlés folyamata, vagy épp ellenkezőleg, soha nem kölcsönzött még a fővárosban?
Olvassa el figyelmesen bejegyzésünket, hogy ne érhessék váratlan meglepetések!
Lássuk, mikre érdemes odafigyelnie!

Kérje ajánlatunkat autóbérlésre most!

Online ajánlatkérés gyorsan, egyszerűen.

AJÁNLATOT KÉREK

Ford Focus bérautó

ford focus kombi16tdci autóbérlés

Ford Mondeo bérautó

ford mondeo kombi autóbérlés

Opel Astra bérautó

opel astra j kombi tartós bérlet

Címünk:
2600 Vác, Zab utca 11.

Telefonos elérhetőségünk:
+36 30 663 2625

Céges autóbérlés
Auto Good Kft.