Blog

Autóbérlés mindennap

Autóbérlés mindennap

Aktuális bejegyzésünkben arra keressük a választ, hogy melyek azok az alkalmak, életesemények, amikor érdemes lehet az autóbérlés mellett dönteni. Össze is gyűjtöttünk néhányat ezek közül. Ha jártas az autókölcsönzésben azért, ha nem, azért érdemes tovább olvasnia!

Üzleti út

Ugye ismerős az érzés, amikor leszáll a repülőről egy idegen országban, és bármennyire is próbál taxit fogni, nem sikerül. Csak sodródik az embertömeggel, kezében tucatnyi bőrönddel…ezt többé nem kell átélnie, ha az autóbérlés mellett dönt! Az érkezés után pár perc alatt átveheti a már előre kiszemelt autót, kényelmesen elhelyezheti csomagjait, és az úti cél bepötyögését követően már indulhat is a meeting helyszínére!

Nyaralás, telelés

Ha túl kicsinek bizonyul a családi autó, ha a „túlélő felszerelést” szó szerint úgy kell bepaszírozni a hátsó ülésre vagy a csomagtartóba, nincs mese, a kényelmet kell választani! Ha a hosszú távú autóbérlés mellett dönt, a biztosítással, sőt a pályamatricák kiváltásával sem nem kell foglalkoznia! De a legjobb mégis, hogy nyugodtan, biztonságos körülmények között töltheti el szabadidejét. Egy folyamatosan szervizelt bérautóval ugyanis csekély eséllyel robbanhat le az út szélén.

Különleges alkalom

Születésnap, névnap, évforduló, ballagás, esküvő - mert mindennap ünnep lehet! Legyen szó bármilyen alkalomról, kedvesét, szeretteit, barátait könnyedén lenyűgözheti egy komfortos bérautóval - pláne, ha sofőr-szolgáltatást is igényel mellé! Nincs is annál felemelőbb érzés, mint kényelmesen hátradőlni egy luxusautóban, pezsgőt kortyolgatva, és élvezni az utazás örömeit, a jó társaságot!

Szeretne bővebben informálódni a témában? Feltétlenül nézze meg tartós bérleti konstrukcióinkat is!
Kérdéseivel kapcsoltban örömmel válaszolunk elérhetőségeink valamelyikén. Várjuk megkeresését!

céges autóbérlés

Kérje ajánlatunkat autóbérlésre most!

Online ajánlatkérés gyorsan, egyszerűen.

AJÁNLATOT KÉREK

Ford Focus bérautó

ford focus kombi16tdci autóbérlés

Ford Mondeo bérautó

ford mondeo kombi autóbérlés

Opel Astra bérautó

opel astra j kombi tartós bérlet

Címünk:
2600 Vác, Zab utca 11.

Telefonos elérhetőségünk:
+36 30 663 2625

Céges autóbérlés
Auto Good Kft.