Blog

Néhány hiba, amit autóbérléskor elkövethet

Autóbérlés cégeknek saját flotta helyett

Ahogy a különböző cégek a lehető legtöbbféleképpen próbálják optimalizálni működésüket, sokan nem vállalják a saját autóflottával járó óriási költségeket, és inkább megbízható cégektől bérelnek autókat, amikor valóban szükség van rájuk. Ezzel nemcsak költségeiket csökkentik, hanem ökológiai lábnyomukat is.

Érdemesebb a tartós bérlet

Amennyiben cége számára tartósan szüksége van autókra, ám nem kíván flottakezeléssel bajlódni, jó megoldás lehet, ha hosszú távra bérel kocsikat. Ez mindenképpen időt és energiát takarít meg vállalata számára, így Ön arra fókuszálhat, amire valóban szüksége van. Természetesen nagy gondot kell fordítani a bérelt autók kifogástalan állapotának megőrzésére is, azonban ha az autó nem a sajátja, nem kell a javíttatással vesztegetnie az idejét.

Autóbérlés Budapesten különleges alkalmakra

Sok céges ügyfelünknek ugyan időről időre szüksége van jó minőségű autókra, de ezért nem szeretnének egész évben parkolóhelyeket fenntartani. Bizonyos vállalatok jól behatárolhatóan meg tudják mondani, hogy az évnek mely időszakaiban van szükség értékesítői csapatuknak gépkocsikra, és melyek azok a hónapok, amikor egyáltalán nem, vagy szinte alig vezetnek. Más vállalatok még ritkábban, például csak külföldi vendégeik fogadásakor használnak kocsit. Ilyenkor felső kategóriás, jól felszerelt és jó megjelenésű autóval szeretnének ügyfelük kedvében járni, azonban nem érné meg egész évben fenntartani egy luxusautót csak egy-egy alkalomra. Ilyen esetekben remek megoldás lehet az autókölcsönzés Budapesten és vonzáskörzetében, így biztosítva autókat alkalmazottaink számára.

Hosszú távú üzleti utakra is

Ahogy az elmúlt időben a légi közlekedés nehézkessé vált, érdemes lehet bizonyos üzleti útjainkat a földön megtenni. Amennyiben munkatársának mindenképpen ott kell lennie egy fontos találkozón egy közeli országban, kiszámíthatóságra van szüksége. Autóban utazni hosszú távolságok esetében is biztonságos, kényelmes, és megbízható megoldás.

 

Kérje ajánlatunkat autóbérlésre most!

Online ajánlatkérés gyorsan, egyszerűen.

AJÁNLATOT KÉREK

Ford Focus bérautó

ford focus kombi16tdci autóbérlés

Ford Mondeo bérautó

ford mondeo kombi autóbérlés

Opel Astra bérautó

opel astra j kombi tartós bérlet

Címünk:
2600 Vác, Zab utca 11.

Telefonos elérhetőségünk:
+36 30 663 2625

Céges autóbérlés
Auto Good Kft.