Blog

Néhány hiba, amit autóbérléskor elkövethet

Az autóbérlés előnyeit nem kell ecsetelni azoknak, akik a legtöbbet szeretnék kihozni vakációjukból vagy üzleti útjukból. Egyre többen vannak azonban azok a cégek is, amelyek nem szeretnének, esetleg még nem készek autóflottát vásárolni munkatársaiknak. Autóbérlés nemcsak azok számára elérhető, akik rövidebb periódusra kívánnak kölcsöngépjárművel közlekedni, hanem a tartós bérlet után érdeklődőknek is.

Cégek számára egy vagy több gépkocsi beszerzése sok esetben csak több éves sikeres működés után következhet el, hiszen az új autó óriási befektetés. A reprezentációs célokat is szolgáló felső kategóriás autók borsos áruk mellett nagy fenntartási költséggel, olykor szükségszerű javíttatással járnak, ami szintén nem olcsó mulatság. Ilyenkor jó választás egy flottakezeléssel foglalkozó cég megbízása, amitől mindig korszerű, jó állapotban lévő modelleket bérelhetünk, így mi csak használói vagyunk a gépjárműveknek. Természetesen azonban az autókölcsönzés komoly körültekintést igényel.

Tartós bérletre válasszunk megfelelő kocsit!

Mikor betérünk egy autószalonba, tegyük fel magunknak a kérdést: milyen célból szeretnénk autót bérelni? Kölcsönzéskor természetesen a költségek a legfontosabbak, így nem szabad abba a hibába esnünk, hogy túl nagy méretű, nagy fogyasztású autót kölcsönzünk, ha erre egyáltalán nincs szüksége cégünknek. Tudnunk kell azt is, hogy milyen munkakörnyezetben szeretnénk használni a gépjárművet, hiszen ha sérüléseket okozunk a karosszérián, könnyen magasra kúszhat a bérlési számlánk.

Autókölcsönzés Budapesten vagy vidéken?

Akár külföldi, akár budapesti autóbérlésen gondolkodunk, mindenképpen kerüljük a reptereket, melyek ugyan kényelmes helynek tűnhetnek az üzleti útra érkezett ügyfelek számára, azonban ezek a legdrágábbak is, hiszen iroda- és telephelybérleti díjaik magasak. Ugyanígy érdemes a drága, belvárosi telephelyet fenntartó cégek helyett olyan flottakezelő céget keresnünk, ami külvárosi vagy vidéki telephellyel rendelkezik.

 

 

Kérje ajánlatunkat autóbérlésre most!

Online ajánlatkérés gyorsan, egyszerűen.

AJÁNLATOT KÉREK

Ford Focus bérautó

ford focus kombi16tdci autóbérlés

Ford Mondeo bérautó

ford mondeo kombi autóbérlés

Opel Astra bérautó

opel astra j kombi tartós bérlet

Címünk:
2600 Vác, Zab utca 11.

Telefonos elérhetőségünk:
+36 30 663 2625

Céges autóbérlés
Auto Good Kft.