Többet adunk!

Gépjármű finanszírozás: Cégünk a bérleti időszakra a kiválasztott autót megvásárolja, és futamidő végén eladja. A gépjármű vételára nem terheli céges költségeit.

Szervízszolgáltatás: Tartalmazza az autó kötelező szerviznél cserélendő alkatrészeit (olajak, szűrők, cseréjét) és a kopó-forgó alkatrészeket is! (fék, futómű) Ha a bérlés alatt az autó más berendezése meghibásodik, azt cégünk megjavítja! (pl.: kuplung, motor, elektromos berendezések) Ön mint bérlő, teljes nyugodtsággal használhatja az autót, mert semmilyen plusz díjat nem számolunk fel. Kivéve a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkat (pl: nagyobb rakomány vontatása közben fellépő meghibásodás) vagy az önhibából okozott károk. (pl: felni sérülés mert kátyúba hajtott...)

Téli-nyári gumicsere: Cégünk megszervezi és elvégzi a téli-nyári szezonban a gumicserét a bérautón. Előfordulhat, hogy az autót 4 évszakos gumival adjuk át, ez esetben évente történik egy átvizsgálás, és centrírozás.

Gumitárolás: Az autóhoz tartozó gumikat cégünk elszállítja a telephelyére, és száraz, hűvös helyen napfénytől védve tárolja, megőrizve ezzel a gumi állapotát.

Kötelező biztosítás: A bérleti díj tartalmazza a kötelező gépjármű felellőség biztosítás díját. Ennek érvényessége, és fizetése cégünk feladata.

Casco biztosítás: A bérleti díj tartalmazza a teljes körű casco biztosítás díját 10% 200 000 Ft önrésszel. A biztosítás megtéríti a kárt autótörés, autólopás, vagy elemi kár esetén.

Cégautóadó: A bérleti díj tartalmazza a hatályos törvényeknek megfelelő cégautóadót. Ennek utalását cégünk végzi a NAV felé.

Teljesítményadó: Szintén tartalmazza a bérleti díj a helyi önkormányzatnak fizetendő teljesítményadó összegét.

Csereautó: Cégünk minden esetben ingyenes csereautót ad! Szerviz, műszaki meghibásodás, gumizás, és karambolos javítás idejére egyaránt!

0-24 elérhetőség: Egész nap, egész évben számíthat ránk, ünnepnapokon is! Ügyfélszolgálatunk 0-24 elérhető.

Káresemény ügyintézés: A törött autó nagy gonddal jár. Karambol esetén cégünk megszervezi a hazaszállítást, és megkezdjük a sérült autó megjavítását. (feltéve, hogy az autó javítható, és gazdaságilag megéri) Ilyen esetben a casco önrészt kell megfizetni, egyéb fizetni való nincsen. A járművet minden esetben új alkatrészekkel szakszerűen javítjuk! Ha az autó nem javítható, értékesítjük a roncsot, és önnek nincs vele gondja! Ha szerencséje van még aznap kap tőlünk egy másik bérautót, mindezt térítésmentesen!

Autópark kezelés: Több autó bérlése esetén is egy kézben van a céges autók ügyintézése. Igyekszünk az autóparkot a több szempont alapján a legoptimálisabb szinten tartani.

Autó beszerzés: Válassza ki Ön, hogy milyen autót szeretne vezetni! Cégünk megszervezi, és lebonyolítja a kívánt autótípus beszerzést!

Autó eladás: Határozott idejű tartós bérlet esetén a futamidő végén cégünk értékesíti a gépjárművet. Az eladással járó feladatok, belefektetett idő, valamint kockázat minket terhel.

Hozom-viszem szolgáltatás: Autó szervizek, és gumizások alkalmával a bérautóért elmegyünk, és ha végeztünk vissza szállítjuk a bérlőnek. Erre az időre átadunk egy csereautót. Ez egy nagyon kényelmes, és időtakarékos megoldás a bérlő számára!

Kérjük tekintse meg a weboldalon található gépkocsi tartós bérlet ajánlatainkat!
Nálunk nincsenek rejtett költségek. Hívjon bizalommal!

 

Kérje ajánlatunkat autóbérlésre most!

Online ajánlatkérés gyorsan, egyszerűen.

AJÁNLATOT KÉREK

Ford Focus bérautó

ford focus kombi16tdci autóbérlés

Ford Mondeo bérautó

ford mondeo kombi autóbérlés

Opel Astra bérautó

opel astra j kombi tartós bérlet

Címünk:
2600 Vác, Zab utca 11.

Telefonos elérhetőségünk:
+36 30 663 2625

Céges autóbérlés
Auto Good Kft.