Blog

Autóbérlés Budapesten

Autóbérlés Budapesten

Tudja, mivel jár az autóbérlés folyamata, vagy épp ellenkezőleg, soha nem kölcsönzött még a fővárosban?
Olvassa el figyelmesen bejegyzésünket, hogy ne érhessék váratlan meglepetések!
Lássuk, mikre érdemes odafigyelnie!

4+1 jótanács

  1. Olyan cégtől béreljen, aki kedvező feltételeket biztosít, megbízható autóparkkal rendelkezik, és telephelye közel esik munkahelyéhez vagy otthonához. Így kisebb gonddal jár majd az autó átvétele és visszaszolgáltatása.
  2. A legtöbb esetben 10-15 típusú autó között válogathat. Mérje fel igényeit a gépjárművel kapcsolatban (cél, megtenni kívánt táv, stb.), és csak ezután döntsön!
  3. Amennyiben tudja már a kölcsönzés időpontját, foglalja le előre a kiszemelt autót, hogy biztosan szabad legyen az adott napon, napokon a gépjármű - így az ügykezelés folyamata is gördülékenyebben haladhat!
  4. Kövesse a bérbeadó aktuális kedvezményeit! Nem kizárt, hogy több ezer forintot is lefaraghat a kölcsönzési árból, ha fülön csíp egy akciót!

+ 1 tipp

Feltétlenül vigye magával a szerződéskötésre vezetői engedélyét, egyéb hivatalos iratait és bankkártyáját, hitelkártyáját is! Ezek a feltételek cégenként eltérhetnek - a bérlés körülményeiről érdeklődjön bővebben a kiszemelt autókölcsönzőnél!

Szeretne többet olvasni a témában? Érdeklik a flottakezeléssel kapcsolatos lehetőségek, a tartós bérleti konstrukciókra vonatkozó újítások is? Kövesse folyamatosan frissülő bejegyzéseinket, hogy Ön is mindig naprakész lehessen!

megbeszélés autókölcsönzés előtt

Kérje ajánlatunkat autóbérlésre most!

Online ajánlatkérés gyorsan, egyszerűen.

AJÁNLATOT KÉREK

Ford Focus bérautó

ford focus kombi16tdci autóbérlés

Ford Mondeo bérautó

ford mondeo kombi autóbérlés

Opel Astra bérautó

opel astra j kombi tartós bérlet

Címünk:
2600 Vác, Zab utca 11.

Telefonos elérhetőségünk:
+36 30 663 2625

Céges autóbérlés
Auto Good Kft.